Naši proizvodi

Tjestenina Durum

Najkvalitetnija tjestenina proizvodi se od durum pšenice, koja ima tvrdu strukturu zrna, staklavi presjek i visok sadržaj proteina. Tjestenina od durum pšenice ima prirodno žućkastu boju bez dodatka jaja, zbog većeg udjela beta-karotena u durum pšenici. Takva tjestenina ima odličnu sposobnost očuvanja oblika i čvrstoće pri kuhanju.

Pogledajte sve

Tjestenina jajna

Jajna tjestenina najčešće se koristi za juhe, maneštre i lagane salate. Raznovrsni oblici jajne tjestenine čine jelo zanimljivim i ukusnim.

Pogledajte sve

Tjestenina s dodacima

Tjestenina obogaćena špinatom i rajčicom specifična je za mediteranski način prehrane. Dodaci mjenjaju boju i okus tjestenine, te na taj način obogaćuju jelo. Tjestenina sa špinatom poznata kao zelena tjestenina i tjestenina sa špinatom i rajčicom poznata kao tjestenina “tre colori” pravi su gastronomski užitak za nepce.

Pogledajte sve

Tradicionalno hrvatsko

Nova premium linija tjestenine tradicionalnih hrvatskih oblika, onih domaćih koje nas vraćaju u vrijeme kada su kuhale naše none ili bake i pripremale ih ručno: jedinstvene istrarske Fuže i Pasutice ali i Šurlice porijeklom s našeg najvećeg otoka, Krka. Svaka od ovih pašti ima posebnu povijest i način izrade, kojeg u proizvodnji pokušavamo čim vjernije reproducirati koristeći samo najkvalitetnija jaja i durum krupicu koja je uvijek al dente i ne raskuhava se ni ne sljepljuje pri kuhanju. Prava domaća kvaliteta koja vraća nestale tradicije!

Pogledajte sve