Proljetna manešta od povrća

Pasta: Durum Spaghetti

Ingredients: 150 g špageta Paštaria, komadić pancete, 3-4 rajčice, 1 glavica luka, 2-3 češnja češnjaka, 1 mrkva, list peršina, list celera, 2 šake graška, 2-3 mladih krumpira, maslinovo ulje, začini: sol, papar, Vegeta

Preparation

Isjeckajte luk. U veću posudu ulijte malo ulja i popržite luk sve dok ne poprimi boju. Dodajte nasjeckani češnjak i još malo pržite. Naribajte mrkvu, pa dodajte isjeckani peršin i celer. Naposljetku dodajte usitnjenu rajčicu. Kuhajte nekoliko minuta. Zatim dodajte grašak i krumpir narezan na male kockice. Ulijte vode u toj količini da sve prekrije, i ostavite da se kuha. Dodajte začine. Kad su krumpir i grašak omekšali, dodajte tjesteninu iskidanu na manje komade. Kuhajte dok tjestenina ne bude gotova. Dobar tek uz Paštariu!

Autor recepta: Dalmatian things with Nina

IMG_20190511_144238.jpgIMG_20190511_165123.jpg
Back to the list of recipes

Subscribe to our Newsletter and receive information about new retail outlets and new recipes