Pasutice s istarskim vrzotom (keljem)

Pašta: Pasutice premium

Sastojci: Paštaria premium pasutice, glavica istarske vrzote (kelja), nekoliko češnja češnjaka (po želji), maslinovo ulje (može malo i pikantnog), začini po ukusu (sol, papar...)

Priprema

Pasutice je potrebno kuhati oko 10 min u slanoj vodi. Kuhane prelijte s malo maslinovog ulja kako se ne bi sljepile. Dok kuhate pasutice skuhajte i glavicu kelja razrezanog na komadiće. Kuhani kelj posolite, zgnječite, te popirjajte na češnjaku i maslinovom ulju. Kelj dodajte u pasutice i za dodatan gušt naribajte malo sira Grana Padano. Dobar tek uz Paštariu!

Autor recepta: Vedrana Jakus Matešković

IMG_20191224_155655.jpgIMG_20191224_155613.jpg
Povratak na listu recepata

Prijavite se na naš Newsletter i primajte obavijesti o novim prodajnim lokacijama i novim receptima