Roščići s lososom by Domaćica Sanja

Pasta: Durum Horns

Ingredients: 250 g roščića Paštaria, 3 dcl vrhnja za kuhanje Tonka, 50 g maslaca, 100 g dimljenog lososa, svježi kopar, sol, papar, po želji: grana padano, kapare

Preparation

Tjesteninu skuhajte u vrućoj slanoj vodi - vrijeme kuhanja je označeno na pakiranju. U tavi otopite maslac pa zatim dodajte vrhnje za kuhanje i nasjeckani dimljeni losos. Kuhajte nekoliko minuta dok ne prokuha i dok losos ne pusti aromu. Na kraju umiješajte nasjeckani kopar, sol i papar. Ukoliko želite ubacite i kapare. Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu umiješajte u umak i poslužite toplo uz dodatak Grana padana ili Parmezana. Dobar tek uz Paštariu!

Autor recepta: Domaćica Sanja

Tjestenina-s-lososom-2.jpgTjestenina-s-lososom-3.jpgTjestenina-s-lososom.jpg
Back to the list of recipes

Subscribe to our Newsletter and receive information about new retail outlets and new recipes